Ghid GRATUIT

Vindecă Rușinea,

Strigătul Mut din viața ta

Află cum poți vindeca RUȘINEA, acel sentiment intens și dureros că ești imperfect, inadecvat și fără valoare și de neiubit.

Află cum poți vindeca sentimentul intens și dureros că ești imperfect/ă, inadecvat/ă și

fără valoare pentru a fi iubit/ă

Sunt de acord cu termenii și condițiile site-ului coralinachiriac.com.

Ghid GRATUIT

Vindecă Rușinea

Strigătul Mut din viața ta

Află cum poți vindeca RUȘINEA, acel sentiment intens și dureros că ești imperfect, inadecvat și fără valoare și de neiubit.

Află cum poți vindeca sentimentul intens și dureros că ești imperfect/ă, inadecvat/ă și

fără valoare pentru a fi iubit/ă

Sunt de acord cu termenii și condițiile site-ului coralinachiriac.com.

 • Te străduiești să atingi perfecțiunea în toate aspectele vieții tale, ca un mijloc de a compensa sentimentele de rușine?

 • Iti sacrifici adesea nevoile personale pentru a face pe plac altora, uitând de ceea ce vrei cu adevărat?

 • Te simți frecvent gol(golită), singur(singură) sau epuizat(epuizată) emoțional, chiar și în prezența altora?

 • Îți este dificil să îți păstrezi încrederea în tine și să menții o stimă de sine sănătoasă?

 • Ai observat că ai tendința să te implici în comportamente compulsive sau excesive, cum ar fi diete stricte sau muncă excesivă, pentru a te simți în control?

 • Evitarea conversațiilor sau situațiilor în care te poți exprima liber este o obișnuință pentru tine, de teamă să nu spui ceva „greșit”?

 • Te simti nesemnificativ/ă in comparatie cu ceilalti?

 • Ce ar trebui să ascunzi că să fii acceptat/ă și plăcut/ă de ceilalți? Ce nu ai vrea să știe alții despre tine?

Nu înțeleg ce este în neregulă cu mine...

așa se simte RUSINEA

Nu înțeleg ce este în neregulă cu mine...

așa se simte RUSINEA

Iată câteva din modurile in care te poți simți când experimentezi rușinea

 • Devii defensiv, te compari cu alții si simti rușine fata de ei

 • Manifesti comportamente compulsive, sau excesive precum: diete stricte, muncă excesivă, curățenie excesivă sau ai standarde prea ridicate în general

 • Te simți gol, singur sau epuizat

 • Manifesti dependențe (de exemplu, alcool, droguri, cheltuieli excesive, sex)

 • Te simți că și cum ai fi imperfect sau că și cum ar fi ceva în neregulă cu tine

 • Te duce la scăderea stimei de sine

 • Poate face mai dificilă încrederea în alte persoane

 • Dezvolti perfecționism pentru a încerca să contracarezi sentimentele de rușine

 • Incerci să faci pe plac altora și uiți de tine

 • Eviți comunicarea pentru că îți este teamă să spui ceva greșit

 • Poate fi legată de depresie și tristețe

Rusinea poate să te influențeze în mod profund, sa iti saboteze relațiile și sa te împiedice să comunici si sa te exprimi in relatiile tale intr-un mod sincer.

Este o emoție care iti poate submina încrederea în tine și capacitatea de a te conecta ceilalți în mod autentic.

Incepand de la relatia de cuplu, satisfactia sexuala, relatiile de prietenie, job si pana la modul in care iti construiesti viata, RUSINEA are un cuvant de spus. 

Înțelegerea si vindecare propriei tale rusini reprezintă primul pas către vindecare și eliberare.

Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să te simți liber/ă să te exprimi, fără teama de a fi judecat/ă?

Te-ai întrebat vreodată cum

ar fi să te simți liber/ă să te exprimi, fără teama de a fi judecat/ă?

Acest ghid este pentru tine dacă:

 • Te-ai săturat să te simți blocat/a de rusine și dorești să te eliberezi

 • Vrei să stabilești conexiuni autentice și să construiești relații sănătoase, libere de teama de judecată.

 • Te lupți cu sentimentul de inferioritate și vrei să-ți recâștigi încrederea în tine și în ceilalți.

 • Vrei să îți cultivi o relație plină de înțelegere și acceptare cu tine însuți, aducând lumina și căldura propriei tale iubiri interioare.

 • Vrei sa redescoperi bucuria și libertatea de a-ți exprima emoțiile și de a comunica deschis, fără teama de respingere sau judecata

 • Vrei sa descoperi strategii practice pentru a depăși auto-judecata și a-ți accepta vulnerabilitatea ca parte integrantă a umanității tale.

 • Vrei sa îți îmbunătățești stima de sine, indiferent de obstacolele pe care le întâlnești.

După ce vei parcurge ghidul:

 • Vei înțelege originile și efectele rusinii asupra vieții tale și a relațiilor tale, astfel încât să poți începe să le gestionezi eficient.

 • Vei descoperi tehnici și exerciții practice pentru a depăși blocajele emoționale și pentru a te elibera de constrângerile rusinii.

 • Vei învăța cum să comunici mai deschis și mai sincer, să-ți exprimi nevoile și să-ți stabilești limitele în relațiile tale.

 • Vei dezvolta abilități de autocunoaștere și încredere în sine, astfel încât să poți naviga în lume cu mai multă siguranță și autenticitate.

 • Vei începe să construiești relații autentice și sănătoase, bazate pe respect reciproc și acceptare necondiționată.

Sunt Coralina Chiriac, psihoterapeut specialist, supervizor și trainer în psihoterapie integrativă acreditat european și doctor în psihologie.

Sunt Co fondatoare a Asociației Române de Psihoterapie Integrativă unde predau psihoterapie.

Lucrez de peste 10 ani cu clienții în cabinet și cu grupurile pentru dezvoltare personală pentru a susține oamenii în a-și transformă viață.

Am petrecut mii se ore ajutându-mi clienții să se transforme și îmi face o deosebită plăcere și bucurie să fiu lângă oamenii atunci când vor să își schimbe viețile.

Specializările în lucrul cu Trauma – Somatic Experiencing, EMDR, TRE, somato terapie relațională, terapie cognitiv comportamentală, Internal Family Systems, cat si studiul psihoterapiei în UK, Franța, Germania și S.U.A. ma califica să te susțin în a-ți crea o viață plină de sens, profunzime și relații împlinite.

Testimoniale

Buna, Coralina!

Pentru mine terapia din mijloc cu tine a fost revelatoare... Mi-ai schimbat pur si simplu viata. Aveam niste credinte limitative pe care ai reusit sa mi le schimbi radical.

Credinta mea  „copii trebuie sa-si iubeasca parintii oricand, oricum, indiferent de situatie” a fost destramata când mi-ai spus ca „un parinte are datoria sa-si iubească copii neconditionat, dar pentru ca un copil sa-si iubeasca parintii, acestia trebuie sa merite iubirea lor”. ❤

Efectiv m-ai luminat, eu fiind atunci in divort iar fiica mea refuza sa vorbeasca cu tatal ei, eu obligand-o efectiv sa-iv orbeasca... Multumesc mult cu recunostinta si multa pretuire. ❤❤❤

- Bobolocu Gilda

Buna, draga mea Coralina!!!

Incerc sa includ tot ce simt, tot ce am trait si experimentat legat de tine... un amalgam de trairi, experiente. In tabara de anul trecut, prima tabara din viata mea, am simtit cele mai mari zguduiri, la propriu, de la agonie la extaz, de la confuzie la constientizare... totul foarte profund pentru mine.

Cat despre terapia cu tine, nu pot spune decat ca imi dai o directie de fiecare data, imi oferi claritate, sustinere si cu o caldura a ta ma faci sa ma simt in siguranta si sa accept schimbarile din viata mea mai constient.

Te iubesc din tot sufletul meu si iti sunt profund recunoscatoare pentru tot ce imi oferi, pentru grija ta, pentru caldura cu care ma imbratisezi!!!❤

- Daniela Chirculescu

Coralina, 

Vreau sa iti multumesc pentru modelul de psihoterapeut pe care l-ai adus în formare si terapii. M-ai impactat prin prezenta ta subtila si in acelsi timp puternica, prin modul unic in care abordezi tematica psihoterapeutica. Ma incanta si dezvolta formarile cu tine si modul in care aduci valori precum: limite sanatoase, iubire de sine, explorarea si depasirea limitelor personale, decizii și dobandirea/redobandirea puterii personale, asumare și responsabilitate.

Curiozitatea ta de a dezvolta noi teme pentru cursanti si de a le explora impreuna cu ei, este motivantă pentru mine.Iti multumesc pentru continere, deschidere si curajul pe care il descopar in mine in lucrul cu tine!

- Adela Raulea

Coralina, mai jos iti scriu cateva cuvinte care oglindesc relatia noastra:

De la Coralina in calitate de formator, supervizor si psihoterapeut personal am invatat, dar am si simtit ca nucleul procesului terapeutic este intalnirea terapeutica. 

Nenumaratele intalniri pe care le-am avut cu Coralina in toate aceste contexte, m-au facut sa simt relatia cu ea ca una de colaborare care evolueaza constant, o relatie vie, dinamica, o intalnire unica si irepetabila intre doua individualitati autentice. 

Onorez si ii sunt recunoscatoare acestei intalniri transformationale in care eu m-am simtit continuta, ascultata, inteleasa, acceptata, ghidata si in care am gasit spatiul in care sa-mi manifest autenticitatea si sa-mi dezvalui vulnerabilitatile. ❤

- Luminita Udroiu

Din numeroasele probleme pe care le-am expus in terapie, cea mai importanta pe care am lucrat-o a fost un enurezis care se activa cand si cand, inexplicabil pentru varsta de 27 ani.

Grija pe care am primit-o, iscusinta si dedicatia Coralinei m-au determinat sa ma expun, sa am incredere in ea si sa lucrez aceasta problema notabila din viata mea. Rezultatul a fost remarcabil! Iar afectiunea a disparut imediat dupa sedintele lucrate cu ea.

Ce vreau sa spun de fapt, este ca sunt traume adanci, dureroase, pe care alegem in mod constient sau inconstient sa le ascundem, insa corpul nostru nu uita! Somatizarea traumelor este felul corpului de a spune: ,,Nu ai reparat ceva!” sau „Este cazul sa vindecam ceva”.

Va invit sa aveti curajul sa alegeti vindecarea alaturi de Coralina! Pentru mine a fost, este si va ramane in inima mea, mana calda pe care nu am primit-o in copilarie!

- Florina

Testimoniale

Buna, Coralina!

Pentru mine terapia din mijloc cu tine a fost revelatoare... Mi-ai schimbat pur si simplu viata. Aveam niste credinte limitative pe care ai reusit sa mi le schimbi radical.

Credinta mea  „copii trebuie sa-si iubeasca parintii oricand, oricum, indiferent de situatie” a fost destramata când mi-ai spus ca „un parinte are datoria sa-si iubească copii neconditionat, dar pentru ca un copil sa-si iubeasca parintii, acestia trebuie sa merite iubirea lor”. ❤

Efectiv m-ai luminat, eu fiind atunci in divort iar fiica mea refuza sa vorbeasca cu tatal ei, eu obligand-o efectiv sa-iv orbeasca... Multumesc mult cu recunostinta si multa pretuire. ❤❤❤

- Bobolocu Gilda

Buna, draga mea Coralina!!!

Incerc sa includ tot ce simt, tot ce am trait si experimentat legat de tine... un amalgam de trairi, experiente. In tabara de anul trecut, prima tabara din viata mea, am simtit cele mai mari zguduiri, la propriu, de la agonie la extaz, de la confuzie la constientizare... totul foarte profund pentru mine.

Cat despre terapia cu tine, nu pot spune decat ca imi dai o directie de fiecare data, imi oferi claritate, sustinere si cu o caldura a ta ma faci sa ma simt in siguranta si sa accept schimbarile din viata mea mai constient.

Te iubesc din tot sufletul meu si iti sunt profund recunoscatoare pentru tot ce imi oferi, pentru grija ta, pentru caldura cu care ma imbratisezi!!!❤

- Daniela Chirculescu

Coralina, 

Vreau sa iti multumesc pentru modelul de psihoterapeut pe care l-ai adus în formare si terapii. M-ai impactat prin prezenta ta subtila si in acelsi timp puternica, prin modul unic in care abordezi tematica psihoterapeutica. Ma incanta si dezvolta formarile cu tine si modul in care aduci valori precum: limite sanatoase, iubire de sine, explorarea si depasirea limitelor personale, decizii și dobandirea/redobandirea puterii personale, asumare și responsabilitate.

Curiozitatea ta de a dezvolta noi teme pentru cursanti si de a le explora impreuna cu ei, este motivantă pentru mine.Iti multumesc pentru continere, deschidere si curajul pe care il descopar in mine in lucrul cu tine!

- Adela Raulea

Coralina, mai jos iti scriu cateva cuvinte care oglindesc relatia noastra:

De la Coralina in calitate de formator, supervizor si psihoterapeut personal am invatat, dar am si simtit ca nucleul procesului terapeutic este intalnirea terapeutica. 

Nenumaratele intalniri pe care le-am avut cu Coralina in toate aceste contexte, m-au facut sa simt relatia cu ea ca una de colaborare care evolueaza constant, o relatie vie, dinamica, o intalnire unica si irepetabila intre doua individualitati autentice. 

Onorez si ii sunt recunoscatoare acestei intalniri transformationale in care eu m-am simtit continuta, ascultata, inteleasa, acceptata, ghidata si in care am gasit spatiul in care sa-mi manifest autenticitatea si sa-mi dezvalui vulnerabilitatile. ❤

- Luminita Udroiu

Din numeroasele probleme pe care le-am expus in terapie, cea mai importanta pe care am lucrat-o a fost un enurezis care se activa cand si cand, inexplicabil pentru varsta de 27 ani.

Grija pe care am primit-o, iscusinta si dedicatia Coralinei m-au determinat sa ma expun, sa am incredere in ea si sa lucrez aceasta problema notabila din viata mea. Rezultatul a fost remarcabil! Iar afectiunea a disparut imediat dupa sedintele lucrate cu ea.

Ce vreau sa spun de fapt, este ca sunt traume adanci, dureroase, pe care alegem in mod constient sau inconstient sa le ascundem, insa corpul nostru nu uita! Somatizarea traumelor este felul corpului de a spune: ,,Nu ai reparat ceva!” sau „Este cazul sa vindecam ceva”.

Va invit sa aveti curajul sa alegeti vindecarea alaturi de Coralina! Pentru mine a fost, este si va ramane in inima mea, mana calda pe care nu am primit-o in copilarie!

- Florina

Coralina Chiriac - Toate drepturile rezervate - Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies